Başkuyu Mehmet Gökçe Ortaokulu

Vizyon: Bilinçli, sürekli okuyan, araştıran, sorgulayan, anlayışlı bireyler sayesinde toplumsal bağları daha güçlü bir hale getirmek ve toplumun refah düzeyini daha ileriye taşımak.

Misyon: Türk Devletinin menfaatlerini halkın huzuru için korumayı öğretmek, öğrencilerimize birlik ve beraberlik duygusunu karakterlerinin oluştuğu ilk ve ortaokul yaşlarında kişiliklerinin bir parçası haline getirterek sürekli çalışmayı ve ilerlemeyi sahip oldukları tek seçenek olarak sunmaktır.

Başarılar: 2016-2017 yılında üç adet öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır. 2016-2017 TEOG sınavında 8. sınıf öğrencilerimiz ilçe birincisi olmuşlardır

Saatler: 08.30-15.20
Servis Bilgisi: Belediye otobüsü günlük olarak ulaşım imkanı sunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz ilk ve ortaokul olduğu için ygs ve lys bilgisi bulunmamaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: okulumuzda tel ile çevrili basketbol sahası, tenis sahası, masa tenisi alanı, olimpik ebatlarda futbol sahası ve kullanılmayan durumda yüzme havuzu bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak projeleri yakından takip edilmekte ve ilgili yarışmalara katılım teşvik edilmektedir.
Proje Çalışmaları: Tarımsal üretimi artırmaya yönelik Tubitak projesi Organik enerji kaynakları üretmeye yönelik proje çalışması
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzun İlkokul kısmında iki sınıf öğretmeni ve bir adet ana sınıfı öğretmeni bulunmaktadır. Okulumuzun Ortaokul kısmında birer adet Fen Bilgisi, Din Kültürü, Beden Eğitimi, Sosyal Bilgiler, İngilizce Türkçe ve Matematik Öğretmeni kontenjanı bulunmaktadır. Türkçe hariç tüm kontenjanlar doludur.

WEB - https://baskuyuortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Başkuyu Mahallesi 125555 Sok No13 Kadınhanı/KONYA

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - okulumuz altınova tarım işletmesi sınırlarında bulunmaktadır. bölge nüfusu oldukça azdır.

Adres - Başkuyu Mahallesi 125555 Sok No13 Kadınhanı/KONYA

Ulaşım Okulumuzdan il ve ilçe merkezine pazar günleri hariç her gün ulaşım imkanı bulunmaktadır. Servis sabah 07.00 da Başkuyu Mahallemizden Konyaya hareket eder ve saat 17.00 da ise Konya´dan mahallemize hareket eder. günlük tek sefer ulaşım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 60 km, il merkezine ise 120 km uzaklıktadır.